Logo Numedal Element AS 20.09.2021

Numedal Element AS

Numedal Element AS mottar diplom for god økonomi

diploma3rating

Vi i Numedal Element AS er stolte av å kunngjøre at vi har blitt tildelt et prestisjefylt diplom for vår gode kredittvurdering. Diplomet, som er offentlig godkjent til bruk i anbud, ble utstedt av Kredittreform AS, en anerkjent tredjeparts kredittvurderingsinstitusjon.

For å kvalifisere for dette diplomet måtte vår bedrift oppfylle minst tre kriterier: en god økonomi, en solid firmastruktur og en positiv bransjesammenligning. Vi er stolte av å si at vi oppfyller alle disse kravene, og at vi har opprettholdt en toppnotering i fire år på rad. Vår A3-rangering er en av de høyeste som tildeles.

Dette diplomets betydning kan ikke undervurderes. Det viser at Numedal Element AS har forvaltet verdiene våre på en troverdig måte, noe som har resultert i en anerkjennelse for vår bedrifts omdømme og økonomiske situasjon. Vi har alltid jobbet hardt for å sikre at våre kunder og samarbeidspartnere kan stole på oss og dette diplomet er en bekreftelse på at vi har lyktes.

Vi vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde vår gode kredittvurdering og vårt omdømme i bransjen. Vi vil fortsette å investere i vår bedrift og utvikle våre tjenester for å møte kundenes behov. Vi er takknemlige for denne anerkjennelsen og vil fortsette å strebe etter å være den beste i vår bransje.

Last ned PDF med diplom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest